Burleskshow på Intiman

Burleskshow med Miss Diamond & Marikas Burlesk

Vad vore livet utan fjädrar, glitter och paljetter? Dötrist tycker vi.
Äntligen är det dags för ytterligare en burleskshow med Miss Diamond och Marikas Burlesk.

Burlesk är en gammal konstform med visst fokus på dans men också på teater, storyline, surprices men framför allt på reveals och kallas för The Art of Tease.
– And Oh My, are we gonna tease YOU…!

Burlesken hade sin första storhetstid i början på förra seklet och härstammar från Vaudeville och Cabaret, något vi forfarande ser spår av även om vi numera även ser en hel del moderna inslag. I vårens show kommer vi att få besök så väl the Ritz som Moulin Rouge samtidigt som vi skall ut och jaga Pokémons och hänga med Dolly Parton.

Marikas Burlesk är en del av den välrenommerade dansskolan Marikas som precis firat 30 år. Marika Burlesk är en treårig burleskutbildning som producerat stjärnor inte bara på den svenska scenen utan även internationellt.
Utbildningen leds av en av Sveriges främsta burleskstjärnor Miss Diamond som tasslat sig jorden runt i över 15 år och uppträtt i både Las Vegas, New York, Paris m.m, haft krogshow på Hamburger Börs, hoppat upp ur en 5 m hög tårta när NK fyllde 100 år, medverkat i Eurovision och är en av grundarna till Stockholm Burlesque Festival.
Miss Diamond är inte bara producent och konferencier för kvällen utan vi kommer även att få se henne i ett nummer.

På scenen bjuder vi på gruppnummer koreograferade av Miss Diamond från alla våra nivåer (1-7) samt ett flertal soloakter som debuteras för världen denna afton där eleverna själva skapat sina egna nummer. Vi lovar er en glittrande grandios föreställning i drygt två timmar med the up and coming artists av den svenska burleskscenen.

Så släng på galastassen och börja putsa paljetterna redan nu så ses vi en ljummen vårkväll i maj.