Om föreställningen

av och med Per Andersson, Claes Eriksson & Andreas T Olsson

bjuder på en föreställning du inte visste fanns. Stödda på definitionen av anakronism

  • något som fanns förr och som fortfarande finns, men som inte borde finnas - och definitionen av anakronist
  • någon som tycker att det som fanns förr och fortfarande finns, men inte borde finnas borde finnas – kommer dessa tre herrar att bjuda på ett nedslag i samtiden där formen av nedslagen är anakronistiska, det vill säga sång, sketch, monolog, de klassiska revybyggstenarna, medan det innehållsmässiga är rykande färskt och till och med så "up to date" att inget av det ännu hänt. Hur är detta möjligt, frågar sig vän av ordning. Det är inte möjligt, är svaret, med tillägget: Endast det omöjliga är intressant.

URPREMIÄR 4 april kl 19.30 2024 på Intiman i Stockholm. Spelas torsdag-lördag t o m 11 maj 2024.

Föreställningslängd: ca 1 timme och 40 minuter, utan paus

Om föreställningen

24 planerade speltillfällen mellan 4 apr - 11 maj

Torsdag 4 apr, 19:30

Torsdag 4 apr, 19:30• Intiman, Stockholm

från 595 kr / person

Fredag 5 apr, 19:30

Fredag 5 apr, 19:30• Intiman, Stockholm

från 595 kr / person

Lördag 6 apr, 16:00

Lördag 6 apr, 16:00• Intiman, Stockholm

från 595 kr / person

Lördag 6 apr, 19:30

Lördag 6 apr, 19:30• Intiman, Stockholm

från 595 kr / person

Torsdag 11 apr, 19:30

Torsdag 11 apr, 19:30• Intiman, Stockholm

från 595 kr / person

Se alla speltillfällen arrow_forward

Inför besöket

Föreställningslängd

1 timme och 40 minuter, utan paus

Spelas

4 april - 11 maj 2024

Åldersgräns

Rekommenderad från 12 år

Genre

Revy

Pris

Från 595 kr

Om föreställningen

Medverkande

Per Andersson komiker, manusmakare och artist. Har nyligen synts på scen i sin enmansföreställning Räkhäst samt Peter Pan går åt helvete. I somras spelade han Två man om en änka på Fredriksdalsteatern. I våras vann han ”LOL” där tio komiker låstes in ett rum åtta timmar och den som börjar skratta åker ut. Han har vart tomten i julkalendern, vart förband till Håkan Hellström på Ullevi och är en av medlemmarna i humorkollektivet Grotesco. Bland annat…

Claes Eriksson författare, kompositör och artist, som i den här produktionen gör sin första föreställning med andra än gruppen som han var med och bildade redan 1982 - Galenskaparna och After Shave. Den gruppen har genom åren roat Sverige i fler teater-, film- och TV-serier än några andra. Han har även skrivit en egen bok ”Alster” och regisserat opera, skrivit och framfört egna föreställningar, som C Eriksson Solo, C Eriksson Max och Vardagsmat.

Andreas T Olsson är skådespelare och dramatiker. Upptäcktes på Teaterhögskolan av Marie-Louise och Gösta Ekman som tog honom till Dramaten, där han debuterade med den egenskrivna monologen Sufflören. På Dramaten blev han fast anställd. Fast helst är han där det är roligt. Gjorde nyligen flermansmonologen Kulturbärarna på Oscarsteatern med Claes Eriksson som V.I.S. (Vän I Salongen).