Om föreställningen

Den 5 mars 2024 är äntligen dags Humorgåvan igen – en betydelsefull kväll då Sveriges humorelit bjuder på en exklusiv standupshow och alla intäkter går till välgörenhet. Kvällens ambassadör är ingen mindre än Kodjo Akolor och intäkterna går i år till FN:s flyktingorgan UNHCR som kämpat för att skydda människor på flykt i över 70 år (UNHCR)

Med sig på scen har Kodjo kollegorna Ann Westin, Ahmed Berhan, Melody Farshin, Özz Nûjen, Johanna Wagrell, Daniel Sanchez, Isak Jansson, Hasse Brontén och Christoffer Nyqvist. Fler namn kan tillkomma.

Föreställningslängd 2 tim och 20 min inkl paus

Kommande speltillfällen

1 planerade speltillfällen mellan 5 mars - 5 mars

Tisdag 5 mars, 19:30

Tisdag 5 mars, 19:30• Intiman, Stockholm

från 495 kr / person

Se alla speltillfällen arrow_forward

Inför besöket

Föreställningslängd

2 tim och 20 min inkl paus

Spelas

5 mars 2024

Åldersgräns

Ingen åldersgräns

Genre

Show

Pris

Från pris 395 kr

Om föreställningen

Hittar du inte svar på din fråga och vill få hjälp?

Showtic Gästservice kan hjälpa dig med alla frågor kring föreställningar som spelar på China Teatern, Oscarsteatern, Intiman, Hamburger Börs, Golden Hits, Vallarna och Wallmans. Maila på info@showtic.se eller ring 0771 - 13 43 00.

Du kan även besöka vår kundservicesida för mer hjälp.

Kan jag köpa presentkort?

Ja, presentkort finns att köpa här

Hur får jag mina biljetter?

Det skickas oftast i ett kvittomail till den e-postadress som anges i köpet. Via detta kvittomail kan man ladda ned sina biljetter, med undantag för de dinnershows som ej har biljetter utan har ditt namn på gästlistan när du kommer på plats.

Vissa arenor erbjuder postleverans av biljetten när du gör ditt köp, då behöver detta val göras innan betalning sker för att du skall kunna ta emot dina biljetter hem till din brevlåda.

Avvikelser kan förekomma beroende av biljettsystem, arena eller streamingtjänster. Läs alltid köpvillkoren i kassan för att vara säker på hur din leverans sker.

Vad gäller för vidareförsäljning av biljetter?

Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får inte användas kommersiellt. Det innebär att biljetter inte får inköpas och/eller vidare försäljas i kommersiellt syfte.

Biljetter får inte heller erbjudas i tävlingar eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan skriftligt medgivande från Showtic och/eller den ansvariga arenan/arrangören/leverantören.

Biljetter som ej är personliga kan man ge bort eller sälja om man ej kan besöka evenemanget.

Var vänder jag mig när jag vill boka hotellpaket?

Allt gällande hotellpaket kan du läsa här

För att komma i kontakt med Nöjesresor som har hand om detta: Nöjesresor direkt på 08 - 500 000 44 eller hotellpaket@nojesresor.se

Vid bokning av hotellpaket är det Nöjesresors bokningsvillkor som råder.