Om föreställningen

Succé för Thomas Petersson Bara Skojar! En av Sveriges skönaste komiker är äntligen ute på solo-turné med sin nya stand up-show Bara Skojar som hyllats Sverige runt under två säsonger och som nu förlängs med ytterligare en säsong!

Han tog sig till en rafflande gruppfinal i Filip & Fredrik's Alla mot Alla våren 2023! Men framför allt har Thomas förgyllt många farser och revyer med sin humor och komiska ådra. Och det var som stand-up-komiker han slog igenom, i tv-serien ”Släng dig i brunnen” på 90-talet och vi har också sett Thomas medverka i både Diggiloo och flertalet olika farser på Krusenstiernska teatern i Kalmar. Thomas Petersson har sedan hans senaste turné 2016 iakttagit omvärlden och samlat på sig nya skämt och bjuder på en kväll fylld av skratt och galna historier. Med hög igenkänningsfaktor och skämtsam bredd och inblickar i samtiden tar vi oss igenom livet - från pandemier till postkodsmiljonärer och Bara skojar!

Det kanske inte blir så mycket feel-good-råd eller smöriga livsfilosofier, snarare mer om allt det där andra. Hur man kan misslyckas i relationer, reta sig på medmänniskor, ställa till det för sig själv och hamna i dålig dager. Så som det är för de flesta. När man väluppfostrat inte tar mer än att det räcker till andra, väntar tålmodigt på sin tur, ställer sig sist i kön, försöker vara alla till lags och i rädsla för att verka pretentiösa svarar lite snabbare och lite ogenomtänktare än man borde och därmed belönas med... Just det - världens lön. OTACK!

Det blir garanterat en fantastiskt underhållande kväll där det bjuds på en galen humor och massa skoj paketerat under 90 härliga minuter - det här är Thomas Petersson - Bara Skojar!

Föreställningslängd: Ca 1 timme och 30 minuter, 20 min paus

Kommande speltillfällen

1 planerade speltillfällen mellan 13 nov - 13 nov

Onsdag 13 nov, 19:00

Onsdag 13 nov, 19:00 • Intiman, Stockholm

från 495 kr / person

Se alla speltillfällen arrow_forward
Nöjesresor icon

Boka hotellpaket med Nöjesresor.se

Boka hotellpaket

Inför besöket

Föreställningslängd

Ca 1 timme och 30 minuter, 20 min paus

Spelas

6 okt - 7 dec 2024

Genre

Stand up

Åldersgräns

13 år

Pris

Från 495 kr

Om föreställningen

Önska ditt favoritskämt!

Som en jukebox! En blandning av härliga favoriter! Var med och önska ditt favoritskämt så kanske det dyker upp på just den föreställningen DU ska se! Thomas lovar att göra vad han kan!

FORM:Önska ditt favoritskämt till showen

Media