Intimans Matbar

Vi har nu äntligen byggt kök på Intiman så välkommen att äta något lättare i paus eller innan föreställningen hos oss.

Se vår matmeny arrow_forward

Maten serveras i foajén där ni tar del av våra omsorgsfullt utvalda rätter tillsammans med god dryck för en smakrik upplevelse innan ert teaterbesök. Vid förbeställning av mat behöver vi er beställning minst 2 dagar innan ert besök, maila oss på info@intiman.se så hjälper vi er.

Det går även att spontan-beställa mat på plats, i begränsat antal, välkommen att prata med personalen i baren! Då vi har fast möblering kan inte sällskap med över 6 personer sitta vid samma bord. Meddela även eventuella allergier när ni vill boka bord för mer information.

Teatern öppnar 1 timme innan föreställningsstart. Vi rekommenderar er att komma vid öppning om ni ska äta mat. 

Vi serverar även snacks, fika och godis. Olika typer av dryck, alkoholfria alternativ, vin, öl, kaffe och juice. Detta köps direkt på plats, både om man vill ha till innan eller i eventuell paus. 

Alkohol serveras ej under barn/familjeföreställningarna.

Välkommen till oss!

Tips på fler restauranger nära Intiman!

Tranan

Ett ställe att träffas på, äta en bit och ta ett glas.

Läs mer arrow_forward

Det var vad Tranan var känt som 1929 och det är vad Tranan är känt som i dag, en klassisk institution i Vasastan helt enkelt. Missa inte att boka Tranans fantastiska Teatermeny i anslutning med ert besök hos oss. Köksmästaren erbjuder en 3-rätters teatermeny för 420 kr.

Restaurang Tranan hittar ni på Karlbergsvägen 14 vid Odenplan.

På Dalagatan intill Vasaparken hittar du Bistro Casper, en färggrann restaurang som serverar lunch, middag och en populär brunch med många klassiker. Kvällstid erbjuds bland annat grillat, sallader och drinkar från baren. På somrarna står uteserveringen öppen nära grönskan.

Bistro Casper bjuder på avslappnad bistromiljö mitt i Vasastan, med färgstark konst på väggarna och blommor på borden. Här kan du äta lunch, middag och helgbrunch med utsikt över Vasaparken. Middagsmenyn innehåller bland annat grillade kötträtter och säsongsbetonade fisk- och fågel rätter, men också sallader med exempelvis Chèvre.

Primo Ciao Ciao

Klassiskt italienskt

Läs mer arrow_forward

Primo Ciao Ciao har sedan 20 år tillbaka funnits i Stockholm och har under dessa år stått för kvalité och finess i sin enkelhet.
Okonstlad, genuin och traditionell matlagning från de norra delarna av de italienska alptopparna till de pittoreska bergsbyarna i Syditalien.

Vi erbjuder vedeldade pizzor och italienska charkuterier, traditionella pastarätter, varmrätter och desserter som passar sällskap från mindre middagar till större företagsarrangemang.

Grus Grus Vinbaren

En nyöppnad vinbar på Odenplan, dörr i dörr med tidigare tips: Café Tranan.

Läs mer arrow_forward

Oavsett vad du känner för att göra, eller dricka, så vill de att du ska känna dig som hemma! Grus Grus vinbar jobbar med hantverksviner och mat som följer årstiderna i en avslappnad atmosfär där allt kan hända, det är du som sätter gränserna. 

Drick viner på obskyra druvor från okända områden hela kvällen eller beställ in en riktigt klassisk flaska, vad de alla kommer att ha gemensamt är att de är gjorda för hand, med passion och respekt för naturen.